Jag vill säga upp mitt abonnemang

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi förstår att omständigheter förändras. Om du vill avsluta ditt Hypnozio-abonnemang kan du kontakta vårt kundsupportteam direkt på support@hypnozio.com. De kommer omedelbart att hjälpa dig med uppsägningsprocessen. Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi finns här för att hjälpa dig med alla förfrågningar du kan ha.