Jag vill få pengarna tillbaka för mitt abonnemang

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi är fast beslutna att se till att våra användare har en positiv upplevelse med Hypnozio. Som en del av vårt åtagande erbjuder vi en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vår återbetalningspolicy baseras på vetenskapliga rön som tyder på att individer vanligtvis börjar märka betydande resultat från hypnoterapi efter cirka 6 sessioner. För att vara berättigad till denna återbetalning kräver vi därför att du har lyssnat på minst 6 hypnosterapisessioner under dessa 30 dagar utan att ha märkt några positiva resultat.

Om du är nyfiken på det vetenskapliga tillvägagångssättet bakom vår policy kan vi berätta att Dr. Alfred A. Barrios forskning inom detta område visar en imponerande genomsnittlig framgångsgrad på 93 % efter i genomsnitt 6 sessioner. Du kan ladda ner studien här.hypnotherapy_-_a_reappraisal_of_alfred_a.pdf

Vi förstår dock att individuella omständigheter kan variera, och om ditt ärende faller utanför dessa villkor kommer det att utvärderas individuellt av vårt team.

För eventuella återbetalningsförfrågningar eller ytterligare förtydliganden kan du kontakta vårt kundsupportteam på support@hypnozio.com. Vi är här för att hjälpa dig och lösa eventuella problem som du kan ha.