Jag vill få pengarna tillbaka för mitt abonnemang

På Hypnozio är vi fast beslutna att ge dig en positiv och transformerande upplevelse med våra hypnoterapitjänster. Som en del av vårt åtagandet erbjuder vi en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

För att vara berättigad till återbetalning inom 30-dagars garantin kräver vi att du aktivt har deltagit i våra hypnosterapisessioner under denna period. Den här policyn syftar till att främja regelbunden användning, eftersom kontinuerligt engagemang är avgörande för att dra nytta av hypnoterapins fulla potential.

Vi förstår att erfarenheten av programmen kan se olika ut för olika deltagare. Om du upplever att våra tjänster inte uppfyller dina förväntningar, vänligen kontakta vår kundtjänst på support@hypnozio.com. Vi kommer att granska din begäran enligt våra Användarvillkor och samarbeta med dig för att hitta en lösning.

Kundnöjdhet är viktigt för oss och vi är här för att besvara alla dina frågor.