Mikä Hypnozio on?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Hypnozio on itse suoritettavia hypnoosiohjelmia tarjoava alusta. Ohjelmien tavoitteena on edistää myönteistä muutosta ja parantaa yleistä hyvinvointia. Hypnoterapiassamme osallistuja ohjataan hyvin rentoutuneeseen, vastaanottavaiseen tilaan. Ohjelmat mukailevat koulutetun ammattilaisen kanssa suoritettavia istuntoja. Rentoutuneessa tilassa alitajunta ottaa herkemmin vastaan myönteisiä ehdotuksia ja mielikuvia, mikä auttaa osallistujaa irrottautumaan vanhoista tottumuksistaan, voittamaan erilaisia esteitä ja tavoittelemaan päämääriään luottavaisin mielin.