Vad är Hypnozio?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hypnozio är en plattform som erbjuder självhypnosprogram som är utformade för att främja positiv förändring och förbättra det allmänna välbefinnandet. Vårt tillvägagångssätt för hypnoterapi leder individer till ett tillstånd av djup avslappning och ökad suggestibilitet, i likhet med sessioner med en en utbildad professionell terapeut. I detta avslappnade tillstånd blir det undermedvetna mer mottagligt för positiva förslag och bilder, vilket ger användarna möjlighet att bryta sig loss från gamla vanor, övervinna hinder och med självförtroende sträva efter sina önskade mål.