Mitä Hypnozio tarjoaa

Hypnozio tarjoaa kattavan määrän hypnoterapiaohjelmia ja -sessioita, joista kukin on räätälöity tarkasti täyttämään tietyt tavoitteet:

• Yksilölliset hypnoterapiaohjelmat: Nämä ohjelmat on rakennettu käsittelemään erityisiä haasteita ohjaten käyttäjiä yksilöllisten sessioiden kautta, jotka on suunniteltu saavuttamaan tavoitteellisia tuloksia. Haluatpa voittaa riippuvuuden, hallita painoa tai kasvattaa itseluottamusta, Hypnozio tarjoaa ohjattuja ohjelmia vastaamaan ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

• Laitteiden välinen yhteensopivuus: Hypnozion sisältö on saatavissa eri laitteilla, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet, mikä varmistaa, että käyttäjät voivat osallistua sessioihinsa milloin ja missä vain. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat sisällyttää hypnoterapian jokapäiväiseen rutiiniinsa ilman rajoitteita.

• 24/7 asiakastuki: Omistautunutta tukea on saatavilla kellon ympäri käyttäjien auttamiseksi kaikissa kysymyksissä tai huolissa. Tarvitset sitten teknistä tukea tai sinulla on kysymyksiä ohjelmasta, Hypnozion tukitiimi auttaa sinua.

• Holistinen lähestymistapa: Ohjelmat eivät keskity ainoastaan tiettyihin ongelmiin, vaan myös myötävaikuttavat kokonaisvaltaiseen psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin edistämällä rentoutumista, itsetietoisuutta ja positiivista toimintatavan muutosta. Tämä kattava lähestymistapa varmistaa, että käyttäjät eivät ainoastaan käsittele välittömiä huoliaan, vaan myös parantavat kokonaisvaltaista elämänlaatuaan.

• Yli 10 pikahelpotussessiota: Kattavien ohjelmien lisäksi Hypnozio tarjoaa sarjan ”pikahelpotus”sessioita. Nämä sessiot on suunniteltu tarjoamaan välitöntä tukea erityisiin haasteihin. Niistä kukin kestää noin 20 minuuttia.

Esimerkkejä joidenkin suosittujen pikahelpotussessioiden sisällöstä:

• Sano hyvästit sokerinhimolle: Auttaa käyttäjiä voittamaan sokeripitoisten ruokien himon.

• Ohjaa aktiivisena pysymisen muutosta: Motivoi käyttäjiä ylläpitämään aktiivista elämäntyyliä.

• Voita unihaasteet: Auttaa terveellisen unirutiinin luomisessa.

• Lopeta jahkailu: Edistää proaktiivista toimintatapaa ja vähentää jahkailua.

• Tehosta itseluottamustasi: Parantaa itseluottamusta lujittamalla positiivista itseluottamusta.