Minulla on kysyttävää maksustani.

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Jos sinulla on kysyttävää tekemästäsi maksusta, tarkista ensin tilausvahvistus, jonka sait sähköpostitse. Jos et ole saanut tilausvahvistusta tai et ole varma, onnistuiko maksu, tarkista ensin, menikö maksu läpi omalla puolellasi. Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta tilauksessa on silti ongelmia, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@hypnozio.com, niin autamme sinua viipymättä.