Jeg vil ha abonnementet mitt refundert

Hos Hypnozio er vi forpliktet til å sørge for at du har en positiv og transformativ opplevelse med våre hypnoterapeutiske tjenester. For å holde oss til denne forpliktelsen, gir vi deg 30 dagers åpent kjøp.

For å kunne få tilbakebetaling innenfor disse 30 dagene, er det et krav at du må ha aktivt deltatt i hypnoterapiøktene i løpet av denne perioden. Denne regelen er designet for å oppmuntre til jevnlig bruk, da regelmessig engasjement er nøkkelen til å få den fulle opplevelsen av hypnoterapi.

Vi forstår at individuelle opplevelser kan variere. Dersom du føler at tjenestene våre ikke sto til forventningene kan du kontakte vår kundesupport på support@hypnozio.com. Vi vil gå gjennom forespørselen din i henhold til Brukervilkårene og jobbe sammen med deg for å komme til en tilfredsstillende løsning.

Det at du er fornøyd er viktig for oss, og vi er her for å hjelpe deg med eventuelle bekymringer du har.