Lukijan ääni on mielestäni ärsyttävä, eikä se rauhoita minua lainkaan.

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Istunnoissamme on mukana monia eri hypnoterapeutteja, joista jokainen tuo ainutlaatuisen asiantuntemuksensa ja lähestymistapansa ohjelmasi eri osa-alueisiin. Jos yhden hypnoterapeutin ääni ei miellytä sinua, kehotamme kokeilemaan toista äänitallennetta. Kukin hypnoterapeutti on erikoistunut omaan osa-alueeseensa, ja olemme varmoja, että löydät äänen, joka sopii sinulle parhaiten.