Hva er inkludert i Hypnozio-abonnementet?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Hypnozio-abonnementet er utformet for å gi deg en helhetlig tilnærming til hypnose og velvære:

- Over 50 unike hypnoseøkter som gir et mangfoldig utvalg av temaer og teknikker for å imøtekomme dine individuelle behov.

Et personlig og strukturert hypnoseprogram, skreddersydd for å veilede deg i å effektivt ta tak i og håndtere konkrete utfordringer.

- Kompatibelt på tvers av enheter, som sikrer at innholdet er tilgjengelig enten du bruker mobil, nettbrett eller datamaskin.

- Kundestøtte døgnet rundt som garanterer rask hjelp og svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Misjonen vår er å veilede og støtte deg gjennom denne endringsreisen mot bedre velvære.