Når er det beste tidspunktet for å lytte til lydterapiøkten?

Det beste tidspunktet å lytte til Hypnozios økter er når du kan dedikere tid til deg selv, helt uten forstyrrelser. Tidspunktet avhenger av timeplanen din, og dine personlige preferanser. Mange brukere opplever at tidlige morgener eller sene kvelder ofte er de mest fredelige tidspunktene for disse øktene. Dette er typiske rolige tidsperioder, noe som åpner for en dypere avslapning og fokus, som øker effektiviteten til hypnoterapiprosessen.

For å skape en optimal opplevelse anbefaler vi at du steller i stand et fredelig område hvor du ikke vil bli forstyrret. Komfortable klær, koselige omgivelser, og bruk av hodetelefoner vil bidra til at du kan gi deg totalt hen til økten. Det er også viktig å gjøre det jevnlig – lytt til øktene med jevne mellomrom, helst tre til fire ganger i uken, noe som sørger for at de positive effektene vil slå rot i underbevisstheten din. Over tid kan det å gjøre dette jevnlig bidra til å danne nye vaner, tanker og oppførsel, som støtter opp om varig personlig transformasjon.