Vad ingår i min Hypnozio-plan?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Din Hypnozio-plan har utformats för att erbjuda dig ett holistiskt synsätt på hypnoterapi och välbefinnande:

- Över 50 unika hypnosterapisessioner med ett brett utbud av olika ämnen och tekniker för att tillgodose dina individuella behov.

- Ett strukturerat och individanpassat hypnoterapiprogram som är skräddarsytt för att vägleda dig i att hantera och navigera i specifika utmaningar på ett effektivt sätt.

- Kompatibilitet mellan olika enheter, vilket säkerställer att vårt innehåll är tillgängligt oavsett om du använder en mobil, surfplatta eller dator.

- Kundsupport dygnet runt garanterar snabb hjälp och svar på alla frågor du kan tänkas ha.

Vårt mål är att vägleda och stödja dig under hela denna omvälvande resa mot ett ökat välbefinnande.