Hvem er Hypnozios coacher?

Hypnozios coacher består av svært dyktige og erfarne hypnoterapeuter, hvor hver enkelt har en dyp forståelse innen forskjellige områder, inkludert vekttap, selvtillit, bryte med avhengighet, og stresslindring. Denne utbredte kunnskapen sørger for at brukere får den beste veiledningen og støtten på tvers av alle programmene våre. Her er noen viktige medlemmer av teamet vårt:

• Margit Cathrine Moller: En svært erfaren hypnotisør med over 25 års erfaring. Margit spesialiserer seg på å hjelpe brukere med å overkomme utfordringer relatert til vekttap, emosjonell healing, og stresshåndtering. Hun er dyktig i modaliteter som for eksempel EFT (Emotional Freedom Technique), NLP (nevrolingvistisk programmering), og Reiki, og sørger for transformative opplevelser.

• Renja Reenpää: Med utdanning fra ICH som Klinisk Hypnotisør og sertifisert livscoach, bruker Renja NLP og nymoderne teknikker for å støtte brukere når de realiserer målene om vekttap og personlig utvikling. Hennes holistiske tilnærming hjelper kunder med å dykke ned i sitt fulle potensiale.

• Rachel Moffett: Rachel er sertifisert coach innen liv og suksess, i tillegg til at hun er en ekspert innen NLP, EFT og Klinisk Hypnoterapi. Hun fokuserer på å hjelpe brukere med å overkomme begrensende tro, spesielt rundt eget selvbilde og vekthåndtering, noe som gjør øktene hennes perfekte til de som er ute etter å bygge selvtillit og danne sunnere vaner.

• Edward Omran: Med flere enn 20 års erfaring med å studere psykologi, er Edward en sertifisert utøver av “Hypno-Band” og livscoach, og spesialiseres seg på vekttap, røykeslutt og angsthåndtering. Kunnskapen han sitter på om analytisk hypnoterapi lar ham skreddersy økter for dyptgående, varige endringer.

• Catherine Jackson: En erfaren ekspert innen mindfulness, meditasjon og hypnose. Cathrine har over 17 års erfaring i ryggen. Hun spesialiserer seg i bruk av NLP og hypnoterapi for å hjelpe brukere med å håndtere stress, oppnå idealvekten sin, og bygge selvtillit. Den holistiske tilnærmingen hennes sørger for at brukere oppnår både mental og fysisk velvære.