Wie zijn de coaches van Hypnozio?

Het team van coaches van Hypnozio bestaat uit zeer bekwame en ervaren hypnotherapeuten, elk met een diepgaande kennis van verschillende gebieden, waaronder gewichtsverlies, eigenwaarde, herstel van verslaving en stressverlichting. Deze uiteenlopende expertise zorgt ervoor dat gebruikers de beste begeleiding en ondersteuning krijgen bij al onze programma's. Enkele van de belangrijkste leden van ons team zijn:

• Margit Cathrine Moller: Margit is een meesterhypnotiseur met meer dan 25 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het overwinnen van uitdagingen op het gebied van gewichtsverlies, emotionele genezing en omgaan met stress. Ze is bedreven in methodes als EFT (Emotionele vrijheidstechniek), NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en reiki, en zorgt zo voor transformerende ervaringen.

• Renja Reenpää: Als klinisch hypnotherapeut en gecertificeerd levenscoach maakt Renja gebruik van NLP en state-of-mind-technieken om gebruikers te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van gewichtsverlies en persoonlijke ontwikkeling. Haar holistische benadering helpt klanten hun volledige potentieel te benutten.

• Rachel Moffett: Rachel is gecertificeerd levens- en succescoach en expert in NLP, EFT en klinische hypnotherapie. Ze richt zich op het helpen van gebruikers om belemmerende gedachten te overwinnen, vooral met betrekking tot zelfbeeld en gewichtsbeheersing, waardoor haar sessies zeer effectief zijn voor mensen die zelfvertrouwen willen opbouwen en gezondere gewoonten willen aanleren.

• Edward Omran: Als gediplomeerd Hypno-Band-beoefenaar, levenscoach en met meer dan 20 jaar ervaring in de psychologie, is Edward een specialist in afvallen, stoppen met roken en angstmanagement. Zijn uitgebreide kennis van analytische hypnotherapie stelt hem in staat sessies te personaliseren voor diepgaande, blijvende verandering.

• Catherine Jackson: Catherine is een doorgewinterde expert in mindfulness, meditatie en hypnose en heeft meer dan 17 jaar ervaring in haar eigen praktijk. Ze is gespecialiseerd in het gebruik van NLP en hypnotherapie om klanten te helpen stress te verminderen, hun doelen om af te vallen te bereiken en extra zelfvertrouwen op te bouwen. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat gebruikers zich zowel mentaal als fysiek beter voelen.