Vilka är Hypnozios coacher?

Hypnozios team av coacher består av kvalificerade och erfarna hypnoterapeuter, var och en med en grundlig förståelse för ämnen som viktminskning, självkänsla, missbruk och stresshantering. Denna breda expertis säkerställer att användarna får bästa möjliga vägledning och stöd i alla våra program. Här är några av de viktigaste medlemmarna i vårt team:

• Margit Cathrine Moller: Margit är en expert inom hypnos med över 25 års erfarenhet. Hon specialiserar sig på att hjälpa klienter att hantera viktminskning, känslomässig läkning och stress. Med expertis inom metoder som Känslornas frihetsteknik (EFT), neurolingvistisk programmering (NLP) och Reiki, erbjuder hon omvälvande upplevelser.

• Renja Reenpää: Renja är en ICH-utbildad klinisk hypnoterapeut och certifierad livscoach. Hon använder neurolingvistisk programmering och medvetenhetstekniker för att hjälpa användare att nå sina mål inom viktminskning och personlig utveckling. Genom sitt holistiska tillvägagångssätt hjälper hon klienter att nå sin fulla potential.

• Rachel Moffett: Rachel är en certifierad livs- och framgångscoach med expertis inom neurolingvistisk programmering, Känslornas frihetsteknik och klinisk hypnoterapi. Hon fokuserar på att hjälpa användare att övervinna begränsande övertygelser, i synnerhet när det gäller självbild och viktkontroll, vilket gör hennes sessioner särskilt effektiva för de som vill stärka sitt självförtroende och utveckla mer hälsosamma vanor.

• Edward Omran: Edward har över 20 års erfarenhet inom psykologi och är en licensierad Hypno-Band-utövare och livscoach. Han har specialiserat sig på viktminskning, rökavvänjning och ångesthantering. Hans djupgående kunskap inom analytisk hypnoterapi gör att han kan skapa individuellt anpassade sessioner som leder till djupgående och bestående förändringar.

• Catherine Jackson: Catherine är en kvalificerad expert inom mindfulness, meditation och hypnos, med över 17 års erfarenhet inom sitt område. Som specialist inom neurolingvistisk programmering och hypnoterapi hjälper hon klienter att effektivt hantera stress, uppnå sina viktminskningsmål och stärka sitt självförtroende. Hennes holistiska perspektiv hjälper användare att nå både psykiskt och fysiskt välbefinnande.