Inget ljud/sessionen avbryts plötsligt.

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi prioriterar att våra inspelningar ska vara av högsta kvalitet, men ibland kan externa faktorer påverka uppspelningen. Oroa dig inte för det! Här är några användbara tips för felsökning:

1. Prova en annan enhet eller webbläsare: Vissa webbläsartillägg eller enhetsinställningar kan oavsiktligt störa ljuduppspelningen. Att byta till en annan enhet eller webbläsare löser ofta detta problem.

2. Se till att du har en stabil internetanslutning: För att förhindra avbrott, se till att din internetanslutning är stabil och fungerar som den ska.

Om du följer dessa tips kommer din lyssnarupplevelse att förbättras avsevärt. Om du fortsätter att stöta på problem får du gärna kontakta oss för ytterligare hjälp.