Ik kan mijn wachtwoord niet opnieuw instellen

Als je problemen hebt met het opnieuw instellen van je wachtwoord, volg dan deze stappen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt:

1. Controleer de wachtwoordeisen:

Om je wachtwoord met succes opnieuw in te stellen, moet het aan de volgende criteria voldoen:

• Lengte: Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn.

• Hoofdletters en kleine letters: Het moet tenminste één hoofdletter (A-Z) en één kleine letter (a-z) bevatten.

• Nummers of symbolen: Je wachtwoord moet tenminste één cijfer (0-9) of een symbool (bijv.!, @, #, $) bevatten.

• Overeenkomend wachtwoord: Zorg ervoor dat de velden 'Nieuw wachtwoord' en 'Bevestig wachtwoord' exact overeenkomen. Zelfs een klein verschil, zoals een spatie, zorgt ervoor dat het opnieuw instellen niet lukt.

Je kunt je wachtwoord hier opnieuw instellen: Pagina Wachtwoord instellen.

2. Tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen:

• Browsercache wissen: Het wissen van de cache en cookies van je browser kan problemen oplossen als de link opnieuw instellen niet werkt zoals verwacht.

• Controleer de map met ongewenste e-mail/spam: Als je de e-mail voor opnieuw instellen niet hebt ontvangen, controleer dan je map met ongewenste e-mail of spam.

• Controleer je e-mailadres nogmaals: Zorg ervoor dat je hetzelfde e-mailadres opgeeft dat is gekoppeld aan je account. Een typefout kan ervoor zorgen dat je de link voor opnieuw instellen niet ontvangt.

3. Nog steeds hulp nodig?

Als het probleem aanhoudt, neem dan gerust contact met ons op via support@hypnozio.com. We staan klaar om je te helpen en zullen je probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen.